Fitness

Wil je afvallen, een beter figuur krijgen of fit blijven? of heb je andere doelstellingen voor ogen, dan ben je bij Mulder Sport Zoetermeer aan het juiste adres. Wij zorgen door onze professionele begeleiding voor de beste resultaten.

Begeleiding tijdens de fitness: het Personal Coach systeem
Wij zijn uniek in ons begeleidingsmodel, het Personal Coach systeem. Door dit systeem kunnen wij uw persoonlijke resultaten en doelen op een verantwoordelijke manier verwezenlijken. Wij zorgen ervoor door onze begeleiding, dat het lichaam niet de kans krijgt om te wennen aan een schema of vast patroon. Als je bij ons lid wordt dan krijg je op afspraak een trainingsschema die met een instructeur word uitgevoerd. Bij de afspraak zitten ook metingen zoals: Vetpercentage-, bloeddruk meting en een fittest. Naar aanleiding van deze resultaten zullen we gezamenlijk het doel dat je voor ogen hebt bekijken, en daar een trainingsschema op baseren. Iedere 6 weken zullen we weer metingen doen en het schema herzien, dit om de doelstelling te bereiken. Tussentijds krijg je afspraken om het schema en de trainingen te evalueren.

Stel niet langer uit!
Meld je nu aan voor een gratis proefweek, en maak kennis met onze sportschool.

Scholieren Fitness
Ben jij een scholier, en wil je dolgraag gaan fitnessen? Kom dan nu naar Mulder sport Zoetermeer. Heb jij een leeftijd van 10-16 jaar? dan kun je je inschrijven als scholier. Voor scholieren zijn er speciale tijden, waarop er speciaal aandacht en instructie word gegeven aan de scholieren. Maandag t/m vrijdag van 16.00-19.00 Zaterdag en zondag van 10.00-13.00 Dit zijn dan ook de enige tijden dat het mogelijk is om binnen te komen.

Crossbox Kids fitness
CrossBox Kids is een manier van trainen, waarmee we kinderen bekent maken met het functioneel trainen en correct bewegen van het lichaam. Simpele voorbeelden van dit soort bewegingen zijn squats, push-ups en roeien. Bij CrossBox word onder meer gebruik gemaakt van gewichtjes, eigen lichaamsgewicht, materialen waaraan gehangen kan worden en roei en loop apparatuur. Tijdens de CrossBox lessen ligt de intensiteit vrij hoog, die intensiteit zal voor een korte duur aangehouden worden omdat er ook aandacht word besteedt aan de mobiliteit van het lichaam en het correct uitvoeren van de aangeboden oefeningen.
Dinsdag 17.00-18.00 uur
Vrijdag   17.00-18.00 uur

Dus…, heb je interesse en wil het een keer uitproberen. Vul dan nu het aanvraag formulier hieronder in! Tot snel!

Seniorenfitness
Senioren sporten bij Muldersport Zoetermeer
Door voldoende beweging kun je als senior de conditie op een behoorlijk hoog peil houden, mensen ouder dan 55 die voldoende bewegen en lichamelijk actief zijn, kunnen een betere conditie hebben dan mensen die enkele tientallen jaren jonger zijn, maar die nauwelijks fysiek actief zijn. Bovendien heeft het beoefenen van sport door senioren nog een aantal voordelen, zo beschikt u over een langere zelfstandigheid en onafhankelijkheid, een betere levensstijl en levenskwaliteit, een beter humeur, meer sociale contacten en tot slot minder kans op medische aandoeningen.

Bij Muldersport Zoetermeer worden meerdere keren per week leuke en gevarieerde lessen aangeboden waarin aandacht wordt besteed aan duurtraining, spierverstevigende oefeningen, spierlenigheids oefeningen, gewrichtsmobiliserende oefeningen, evenwichtsoefeningen, houdingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen die helemaal passen bij de leeftijdscategorie.

55+ Fitness
In de fitness zaal wordt na een warming-up begonnen met de training aan de toestellen. Hier kunt u optimaal uw spieren verstevigen en uw conditie verhogen. Ook mensen met lichte ongemakken kunnen deze lessen zonder problemen volgen. De lessen staan onder deskundige begeleiding. 

55+ Fitplan
Dit is een gezellige les op muziek om uw lichaam in optimale conditie te brengen en te houden. Het is een zeer afwisselende les. Deze les bestaat uit een half uur oefeningen in onze groepslessenzaal en een half uur oefeningen in ons verwarmde zwembad.

Proefweek