Over ons

Voor sport en ontspanning is Muldersport in Zoetermeer een begrip. Wij bieden u een uitgebreide keuze aan sportlessen. Jong en oud kunnen bij ons terecht. Een training in de fitnesszaal, een leuke groepsles, heerlijk ontspannen in de sauna, maar ook zwemles (zowel voor kinderen als volwassenen) en lessen speciaal voor kids behoren tot de mogelijkheden.

Wij bieden u de garantie van onze 5 servicebeloften:
1. Wij ontvangen u met een glimlach
Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij u altijd heel hartelijk en met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien u namelijk heel graag en dat voelt u!
2. Wij kennen u als persoon
Bij ons krijgt u een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie u bent en wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij uw verwachtingen waarmaken.
3. Wij geven u positieve energie
Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor u klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat u het naar uw zin heeft.
4. Wij stimuleren u om uw doel te behalen
Samen met u bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor u de juiste, de beste en de prettigste training is om uw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces wordt u begeleid door instructeurs met de juiste kennis
5. Wij bieden u een plezierige, veilige en schone omgeving
Uw gezondheid en welbevinden staan centraal! De veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

Wij zijn aangesloten bij de brancheverenigingen NL Actief en VES en Nationaal Raad Zwemveiligheid - NRZ. Bovengenoemde controleren onze kwaliteit. 

Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche

Anoniem landelijk telefonisch meldpunt van NOC*NSF verzorgd door het NPZ/NRZ:
Het telefoonnummer van het vertrouwenspunt sport is: 0900-2025590 en kost 0,10 per minuut.
De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 22:00 en op
zaterdag van 12:00 - 16:00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid. 

Dit is uw garantie dat de geboden kwaliteit voldoet aan de hoogste landelijke standaard. Ook zijn wij aangesloten wij bedrijfsfitness Nederland en het Nationaal gezondheidsplan.

Graag nodigen wij u uit op onze club om de sfeer te proeven d.m.v. een rondleiding en eventueel zelf een les mee te doen!