Individuele begeleiding

Naar aanleiding van de mail van gister avond en nieuwe informatie die is ons vanuit de gemeente en brancheverenigingen te ore is gekomen, hebben we het volgende besloten.

De lessen waaraan je deelnam zullen geen lessen meer zijn zoals je ze gewend bent maar zullen op individuele basis doorgaan. Zo mag de instructeur namelijk geen klassikale verkondigingen of uitleg doen maar wel op individuele basis. Wij gaan dit invullen voor de bestaande lessen waarvan wij het reëel achten dat je dit op individuele basis kan uitvoeren, en dat doen wij als volgt:
In alle vakken die in de groepsleszalen gecreëerd zijn, zullen er individuele trainingen op papier liggen. In deze trainingen staan van warming-up tot aan de cooling-down aangegeven wat je dient te doen. In de tussentijd loopt de instructeur door de ruimte om individueel aanwijzingen te geven op de desbetreffende training. De trainingen zullen betreft technieken vereenvoudigd zijn om op die manier iedereen van een gangbare training te voorzien. Hoe dat de trainingen eruit gaan zien is geheel aan de instructeur. De trainingen zijn uiteraard zoveel mogelijk geïnspireerd op de lessen die je normaal gewend bent, enkel voer je het nu uit vanaf papier. Belangrijk is dat je je dan ook tot jezelf beperkt en niet met andere bezig bent of gaat samen werken. Van belang is dat de 1.5m ten alle tijden gehandhaafd word en er geen groepsverband ontstaat door met elkaar te bemoeien.

Van alle groepslessen die wij geven zijn de volgende die WEL doorgaan op individuele basis. 
- 55+ Fitness (12 plaatsen)
- Bodyshape (12 plaatsen)
- Kickboks (8 plaatsen)
- CrossBox (6 plaatsen)
- Pilates/Core (8 plaatsen)
- Xcore (8 plaatsen)
- Supershape (12 plaatsen)
- Powerpump (12 plaatsen)
- ClubCycle (8 plaatsen)
- BBB (12 plaatsen)
Voor de overige lessen achten wij het niet reëel om ze door te laten gaan. Of er een individuele draai aan te geven.

Voor de Yoga lessen gaan we opzoek naar een online mogelijkheid. In welke vorm dit gaat plaatsvinden is nog niet duidelijk. Hier komt later meer nieuws over.

Houd goed onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes... en vergeet niet de app te downloaden.

Team Mulder Sport Zoetermeer