Personal Training

Heb jij moeite met het behalen van je doelen, of wil je gedisciplineerd en onder professionele begeleiding getraind worden, dan is Personal Training een uitkomst. Wil je afvallen, je figuur verbeteren, fitter worden of specifiek trainen voor een sport of sportprestatie? Dan ben je bij Mulder Sport Zoetermeer aan het juiste adres. Door de intensieve en persoonlijke begeleiding behaal je eerder je doelstellingen en zullen blessures minder snel voorkomen.

Verschillende mogelijkheden

Resultaat Plus
Vanaf heden bieden wij het Resultaat Plus programma aan. Een programma waarbij je gebruik mag maken van al onze faciliteiten, 4 uur personal training per maand en je wordt voorzien van een voedingsprogramma waarbij je dagelijkse voedingsplannen ontvangt. Voor dit programma betaal je €160,-.

Add On
Het is mogelijk om enkel Personal Training te nemen en dit als extra programma te plaatsen boven je bestaande abonnement bij ons op de club, een zogenoemde Add On. Dit is een ideale optie wanneer je specifiek wilt werken aan een sportief doel, een stok achter de deur wilt hebben of je goed bezig bent met afvallen en er nog een klein setje aan wilt geven om je doelstelling te bereiken. 
Personal training kan je dus kiezen voor meerdere redenen, en schoom je dus niet om Personal training toe te passen om jouw doelstelling te bewerkstelligen.
Voor meer informatie kan je terecht bij één van onze trainers.

Enkele sessies
Wil jij enkele sessies afnemen om zo je doelstelling te behalen dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Voor meer infromatie kan je terecht bij één van onze trainers.
 

Voeding als onderdeel van Personal Training

Bij Personal Training draait het niet alleen om trainen, een ander groot aspect is voeding. Voeding bepaalt voor 70-80% het behalen van je doelstelling. Voeding geeft namelijk energie, dus eet je te weinig en komt je stofwisseling dus niet opgang of kan je niet genoeg energie aan de spieren afgeven die getraind worden, dan zal het een lastige klus worden. Voeding is een brandstof maar ook een herstelstof voor het lichaam. Dus wat eet je? Wanneer eet je wat? En hoeveel eet je? Bij alle doelstellingen passen verschillende soorten voedingspatronen. Van afvallen tot het rennen van een marathon of van het aankomen in spiermassa tot gewoon fit worden, je lichaam heeft om te presteren voedingsstoffen nodig. Zelfs om gewoon fit te worden, zal je een gevarieerd voedingspatroon moeten nastreven.
Naast het feit dat het lichaam voeding nodig heeft is het van belang dat het tussen de oren goed zit! Hoe belangrijk is jouw doelstelling eigenlijk? Wil je het graag? Wil je jezelf aanpassen? En kun je jezelf aanpassen?

De Personal Trainer

De Personal Coach helpt iedere sporter zijn/haar doelen te realiseren. De maandelijkse afspraken met de sportcoach zorgen voor een blijvende trainingsintensiteit. De voortgang wordt besproken en gemeten en er wordt bepaald of er nog veranderingen in de activiteiten wenselijk is en houden zo de motivatie optimaal. Het Personal Coach systeem maakt maandelijks inzichtelijk of u goed op weg bent om uw doel te bereiken.

Gesprek met een Personal Trainer